PISCINES RAMSER, amb més de 50 anys d'experiència

PISCINES RAMSER
Piscines Ramser especialistes en disseny, construcció i manteniment de piscines. Construïm piscines de màxima qualitat i amb els millors materials del mercat. Fem piscines de manera minuciosa i acurada, només així creiem que podem aconseguir el millor resultat per als nostres clients. La nostra àrea de treball es situa a tota Catalunya, sobretot a Girona, Figueres, Alt i Baix Empordà i la Costa Brava.


CONSTRUCCIÓ DE PISCINES
La nostra experiència de més de 50 anys i la seguretat de treballar amb un personal altament qualificat ens permet oferir als nostres clients tot tipus de piscines: Piscines de formigó, polièster, desbordants.... No ho dubti ! Posi el seu projecte en mans d´un equip expert en construcció de piscines. Us oferim una garantia de 10 anys amb el seu corresponent servei post venda.


DISSENY DE PISCINES
Creem piscines amb dissenys exclusius i personalitzats per a un millor gaudiment del seu espai i temps d´esbarjo. 

A piscines Ramser disposem d´un departament exclusiu per al disseny de piscines que l´assessorarà durant tot el període de vida del seu projecte.


MANTENIMENT DE PISCINES
El manteniment de la seva piscina és fonamental per a la seva conservació. A Piscines Ramser en som conscients i us donem el suport necessari per a que aquesta tasca us comporti el mínim de temps i inversió necessaris. Posem al vostre servei els nostres tècnics i us oferim una gran varietat de productes, accessoris i complements per a allargar i millorar la vida de la vostra piscina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada